Kun je verslaafd raken aan Labello?

Veel mensen denken dat lippenbalsem in het algemeen verslavend kan werken. Maar nee, het gebruiken van Labello is NIET verslavend. Een Labello verslaving door onze super leuke sticks en verleidelijke smaken of door hoe Labello je lippen laat stralen? Wij geloven graag dat er die-hard fans zijn die 'verslaafd' zijn aan hun favoriete Labello, maar we kunnen je geruststellen dat de ingrediënten in onze sticks je lippen niet droog of gebarsten achterlaten als je stopt met het gebruik ervan. De Labello ingrediënten zijn dus NIET verslavend. 


Droogt Labello mijn lippen uit?

Nee, Labello droogt jouw lippen niet uit. Al onze producten hebben een langdurig vocht inbrengend effect, zelfs als zij andere elementen bevatten zoals kleur, glitter of een gloss textuur. De huid van je lippen heeft extra verzorging en bescherming nodig en alle Labello’s geven dit. Labello is niet slecht voor de gezondheid van je lippen. Je zult merken dat door het gebruik van Labello je lippen juist zacht en gezond zijn!


Is Labello schadelijk?

Nee, Labello is niet gevaarlijk of schadelijk voor jou of voor onze planeet. 
Onze Labello’s worden uitvoerig op hun verdraagzaamheid op de huid getest voordat ze goedgekeurd worden en op de markt komen. Deze tests gebeuren in onze onderzoeksafdeling en door onafhankelijke onderzoeksinstituten. Labello is dus niet gevaarlijk of schadelijk voor je lippen en huid*. 
Ook proberen wij steeds meer met duurzame ingrediënten te werken. Een voorbeeld hiervan is onze nieuwe Vegan Naturally met een Ecocert Cosmos Natural certificaat. Deze Labello bevat veganistische ingrediënten en heeft een duurzame verpakking vrij van plastic. Zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan een betere planeet! 
 
*Het is echter onmogelijk bepaalde gevallen van irritatie uit te sluiten die worden veroorzaakt door een uitzonderlijke individuele gevoeligheid voor een van de bestanddelen. 

Uit wat voor ingrediënten bestaat een Labello?

De Labello lippenbalsem ingrediënten verschillen per Labello stick / product. De Labello ingrediënten kan je per product vinden onder het product op onze website. Wel proberen wij ervoor te zorgen dat onze Labello’s vrij zijn van minerale oliën en natuurlijke oliën bevatten. 


Wat is de prijs van Labello?

De Labello prijs van onze standaard en meest verkochte producten ligt tussen de 2 en 3 euro. De Labello’s uit het Care+ assortiment zijn ietsje duurder en kosten 3,39 euro. Onze meest recent gelanceerde producten zoals de Vegan Naturally en onze Lip Oils en Lip Scrubs hebben een prijs tussen de 4 en 8 euro. 


Waar kan ik Labello kopen?

Je kan jouw favoriete Labello kopen in elke supermarkt of drogisterij. Daarnaast zijn er diverse webshops die Labello producten verkopen.


Is Labello dierproefvrij?

Labello wil jouw lippen de beste verzorging bieden. Daarom worden al onze producten uitvoerig getest voordat ze in de winkels komen te liggen. Dit testen doet Labello zonder dierproeven, wat betekent dat Labello dierproefvrij is. Goed nieuws, toch? Met deze kennis is jouw cruelty free Labello helemaal om te zoenen!