Veelgestelde vragen

Kun je verslaafd raken aan Labello?

Dit is een van de vragen die wij het meeste horen. Nee, je kunt chemisch NIET verslaafd raken aan Labello.  Verslaafd aan onze super leuke sticks of verleidelijke smaken? Misschien hoe Labello je lippen laat stralen? Wij geloven graag dat er die-hard fans zijn die 'verslaafd' zijn aan hun Labello, maar we kunnen je geruststellen dat de ingrediënten in onze sticks je lippen niet droog of gebarsten achterlaten als je stopt met het gebruik.


Wat is het doel van lipverzorging?

Lipverzorging verzorgt en voedt je lippen. Waar nodig worden je lippen hersteld in hun gezonde en natuurlijke vorm. Het is belangrijk om je lippen te hydrateren en te beschermen tegen aantasting door de omgeving zoals de zon en kou. Lipverzorging doet dit allebei en kan zelfs beschadigde lippen herstellen.


Hebben mijn lippen vocht nodig?

De lippen hebben speciale verzorging nodig omdat hun huid een andere structuur heeft dan de gewone huid. De huid van de lippen is erg dun (ongeveer 1/120 mm) en gevoelig. Je lippen hebben alleen een dun eeltlaagje als bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling. Daarom heeft de huid van de lippen een speciale verzorging en bescherming nodig.


Droogt Labello mijn lippen uit?

Nee, Labello droogt je lippen niet uit. Al onze producten hebben een langdurig vochtinbrengend effect, zelfs als zij andere elementen bevatten zoals kleur, glitter en een gloss textuur. De huid van je lippen heeft extra verzorging en bescherming nodig, wat alle Labello's geven. Je zult merken dat door het gebruik van Labello je lippen zacht en gezond zijn.


Hoe wordt de verdraagzaamheid van cosmetische samenstellingen getest?

Onze cosmetica worden uitvoerig op hun verdraagzaamheid op de huid getest voordat ze goedgekeurd worden en op de markt komen. Deze tests gebeuren in onze onderzoeksafdeling en door onafhankelijke onderzoeksinstituten. Het is echter onmogelijk bepaalde gevallen van irritatie uit te sluiten die worden veroorzaakt door een uitzonderlijke individuele gevoeligheid voor een van de bestanddelen.