Pride Kiss

LABELLO HOUDT VAN ALLE KUSJES  

Bij Labello vinden we dat elke kus gevierd mag worden, aan wie je die ook geeft. Iemand een kus geven, staat voor genegenheid, liefde, intimiteit en blijheid. Een speciaal moment met familie, vrienden, kinderen of de liefde van je leven.

We vinden dat je moet kunnen zijn wie je wilt zijn en een kus zorgeloos moet kunnen delen met iemand waar je om geeft. Ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, afkomst of leeftijd.

We geloven in een wereld waar kussen net zo kleurrijk en divers zijn als de mensen die ze geven.

Pride Kiss

LABELLO PRIDE KISS EDITION

Je mag trots zijn op wie je bent en houden van wie je wilt. En hoe kun je de liefde beter vieren dan met een kus? Precies. En je geniet natuurlijk nog meer van die kus met zachte, verzorgde lippen. Kies daarom voor één van de nieuwe Labello Pride Kiss Editions om je trots én Pride Month met ons te vieren. 

Je kunt kiezen uit drie verschillende designs in de iconische regenboogkleuren: De Pride-vlag, het regenbooghart of de kleurrijke Labello-letters. Welke kies jij?

Goed om te weten: dit is een limited edition en slechts tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat (26 juli t/m22 augustus 2021) en Trekpleister (12 juli t/m 8 augustus 2021)!

Pride kiss

Pride kiss

Pride kiss

Pride Kiss

Ons initiatief

Labello x COC Nederland

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat begint, onder andere, op school. Op school moeten kinderen leren dat het oké is om jezelf te zijn, wie je ook bent en op wie je ook verliefd wordt. Daarom levert Beiersdorf, het moederbedrijf van Labello, een bijdrage van €15.000 aan de werkzaamheden van COC’s GSA Netwerk. GSA staat voor ‘Gender & Sexuality Alliance’, dit zijn clubjes leerlingen die zich inzetten voor een fijne en veilige school voor iedereen.

Freek Janssens, projectleider Onderwijs bij COC Nederland: “Uit onderzoek blijkt dat LHBTI’s beter in hun vel zitten en zich meer geaccepteerd voelen op een school met een GSA. We zijn blij dat Labello ons GSA Netwerk met een bijdrage ondersteunt en we zien dit graag als het begin van een mooie en duurzame samenwerking.”

Door onze bijdrage aan COC Nederland kunnen verschillende GSA’s gedurende het hele komende jaar gratis pakketten met informatie, posters, of andere campagnematerialen krijgen. Hiermee kan iedere school, wanneer ze dat wilen, aandacht besteden aan diversiteit & inclusiviteit.

Wil jij zelf ook in actie komen voor meer inclusiviteit en diversiteit in de samenleving en op scholen? Steun dan COC Nederland!

BE YOU @Beiersdorf

Het begint bij ons

Tijdens Pride, maar ook gedurende de rest van het jaar, staan we bij Labello stil bij de mijlpalen, de rechten én het belang van support voor de LHBTI+-gemeenschap. En we zetten ons als organisatie actief in om te blijven leren en groeien op het vlak van diversiteit & inclusiviteit. We vertellen je daarom graag over BE YOU @Beiersdorf, het interne netwerk van ons moederbedrijf Beiersdorf dat volledig gericht is op diversiteit en inclusiviteit.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de werkvloer zich geaccepteerd voelt. Het doel van BE YOU is dan ook om een inclusieve, veilige en gelijkwaardige omgeving te creëren voor iedereen bij Beiersdorf, ongeacht je seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie, of sekse kenmerken. Dit doen we op verschillende manieren; bijvoorbeeld met (online) trainingen, interne LHBTI+-events zoals een Pride Week en Pride Talks, maar ook het integreren van LHBTI+-belangen in ons dagelijkse werk én in het dagelijks leven. Iedereen is welkom bij BE YOU en wij blijven ons samen inzetten om te leren, te groeien en het verschil te maken. Het hele jaar door.

Vertegenwoordiging is essentieel, en daarom vinden wij het belangrijk om onze eigen LHBTI+-medewerkers een hart onder de riem te steken. De gezichten die je in onze campagne ziet zijn dan ook geen acteurs, maar allemaal leden van BE YOU @ Beiersdorf. Zie je ze stralen? Daar zijn we heel trots op!

NIVEA PRIDE

Pride Kiss

Ontdek alle designs van onze Pride Kiss Edition

LEES MEER OVER DIT PRODUCT

Met de Labello Pride Kiss Edition laten we zien dat we geloven in een wereld waar iedereen zichzelf mag zijn en mag liefhebben wie hij/zij/hen wil. Zo geven we voor iedereen een zichtbaar signaal tegen haat en onverdraagzaamheid. We vieren alle lippen en alle kussen!

 

De Labello Pride Kiss Edition bestaat uit de zeer effectieve formule van Labello Original met sheaboter en natuurlijke oliën. Het verzorgt alle lippen, trekt snel in en houdt ze 24 uur lang gehydrateerd.*

 

Houd samen met Labello van alle lippen en maak een statement met #labellohoudtvanallekusjes #labellopridekiss

 

*klinisch getest op 30 personen

 

TOEPASSING
De lippenbalsem kan naar behoefte meerdere keren per dag worden gebruikt. Breng Labello Original zacht en gelijkmatig aan op de lippen en herhaal regelmatig op droge lippen. Klaar? Kussen maar!