Nieuw:
Labello Lip Oil

EEN GLOSSY STATEMENT MAKEN

LABELLO CARING LIP OIL MET GLANZENDE FINISH

De trendy lip gloss maakt een comeback! Maar waarom zou je een normale plakkerige gloss gebruiken, nu je eindelijk de mogelijkheid hebt om een niet-plakkerige en voedende lip olie met glanzende finish te gebruiken?


VOEL DE VERZORGING

HALLO GLANZENDE LIPPEN

Omdat de nieuwe Labello Caring Lip Oil een bijzondere glanzende finish hebben, zijn ze de blikvanger van elke make-up look. De glanzende wetlook van onze Lip Oils benadrukt de contouren van je lippen sterk. Hierdoor zien je lippen er voller uit. Bovendien zorgt de hydraterende en verzorgende werking ervoor dat de lippen er gezond uit zien.


Vind jouw kleur lip oil

De 2 kleurvariaties ondersteunen je eigen natuurlijke lipkleur om deze nog meer te benadrukken. Gebruik de lip oils alleen of samen met een lipstick om elke dag een nieuwe look te creëren.

Lip Oils Clear Glow - Labello

CLEAR GLOW

Onze Clear Glow Caring Lip Oil maakt elke liplook af en zorgt voor een transparante wetlook.

Lip Oils Dress Nude  - Labello

DRESS NUDE

Met de Dress Nude Caring Lip Oil kun je subtielere looks creëren. Pro tip: je kunt deze variant ook gebruiken als glanzende rouge voor je wangen

PRO TIP

Gebruik de Aloë Vera of Rozenbottelolie Verzorgende Scrubs als primer voordat je de perfecte glans aanbrengt met onze Caring Lip Oil.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Gemaakt met oliën van 100% natuurlijke oorsprong, die voor je lippen zorgen en tegelijkertijd je lippen een subtiele glanzende kleur met een sappige bessengeur geven.

Hoe gebruik je lip oil?

  1. Gebruik een lip scrub om je lippen voor te bereiden en glad te maken.
  2. Breng je favoriete kleur Labello Caring Lip Oil op je lippen aan. Afhankelijk van hoe je je voelt, kun je ze zowel bijna transparant als met een intense kleur-look dragen. Om de Lip Oil in laagjes aan te brengen, breng je eerste een laag aan en laat je deze een beetje in de huid trekken. Wacht twee minuten en breng de tweede laagje aan. Nu verandert de kleur al van licht naar medium. Om de kleur nog intenser te laten lijken, breng je na twee minuten nog een derde laagje aan. Pro Tip: Voor extra kleur raden we aan om de Labello Crayons in je elke gewenste kleur onder de Caring Lip Oil aan te brengen. Speel met de verschillende varianten en creëer elke dag een nieuwe look.
  3. Nu ben je klaar om te shinen.

Producten

WAT IS JOUW FAVORIETE CARING LIP OIL?

Ontdek onze producten en de nieuwe Labello Caring Lip Oil.