Onze Missie

Onze Missie

HALLO LIPPEN, WAT ZIJN WIJ BLIJ OM VOOR JE TE ZORGEN MET ONZE LIPPENBALSEM!

Bij Labello komen je lippen op de eerste plaats. Onze missie is al meer dan 110 jaar onveranderd gebleven: zorgen voor langdurig gehydrateerde, zachte en mooie lippen. Omdat gezond uitziende lippen geweldig zijn - we zijn ervan overtuigd dat ze ons allemaal een beetje gelukkiger maken. Daarom zijn we zo trots om er voor jou en je lippen te zijn met onze lippenbalsem. Elke dag, overal en voor elke gelegenheid.

Eenvoudige hydraterende lipverzorgingsproducten die zo goed zijn dat je ze niet alleen voor jezelf wilt, maar ook aan je vrienden wilt aanraden. Omdat je niet zomaar een lippenbalsem zou aanraden.


ECHTE INGREDIËNTEN

Al onze natuurlijke ingrediënten, ingrediënten van natuurlijke oorsprong en onze biologische ingrediënten spelen een belangrijke rol voor lippenbalsemproducten die je lippen er gezond en mooi laten uitzien. We zoeken steeds naar de beste en meest duurzame oplossingen. Maak kennis met onze ingrediënten en ons recept voor een blije glimlach.

De meeste ingrediënten die we gebruiken voor onze lippenbalsem zijn van natuurlijke oorsprong. Om precies te zijn, voor Labello Original zijn meer dan 96% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals ricinusolie, avocado-olie en bijenwas.

ONZE VEILIGHEIDSNORMEN

Veiligheid is belangrijk als het om je lippen gaat. Daarom kiezen we onze ingredienten en partners zorgvuldig, en controleren we ze grondig.

We hechten daarnaast veel belang aan constante kwaliteit en zuiverheid, veiligheid in onze supply chain en voor onze werknemers, en bescherming van het milieu.

DUURZAAMHEID EN LABELLO

Gelukkige lippen hebben een gezonde omgeving nodig. Het zal dus geen verrassing zijn dat het onze missie is om de veiligste, meest effectieve en tegelijkertijd meest duurzame lipverzorging te creëren.

Om bij te dragen aan een circulaire economie, denken we opnieuw na over het ontwerp van verpakkingen. We houden rekening met lokale afvalverwerkingsystemen en potentiële regionale verschillen. Daarom streven we ernaar om in aanloop naar 2025 100% van onze verpakkingen recyclebaar te maken.


ZO TROTS OM JOU TE LATEN LACHEN

Met meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van lipverzorging streven we steeds naar een nog betere lipverzorging met onze lippenbalsems. We blijven onze producten ontwikkelen, met jou en jouw lippen in gedachten.

Jouw lippen beschermen en zien lachen, dat is waar we voor gaan!