NIVEA LIP SCRUBS

SCRUB & GO

ZACHTE LIPPEN HEBBEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK!

In de bus, voor een kus – wat je ook doet, de Labello Verzorgende Lipscrubs houden je lippen super zacht, wanneer je maar wil. De scrubdeeltjes smelten wanneer je je lippen over elkaar wrijft, met een verzorgend laagje als resultaat!


HALLO ZIJDEZACHTE LIPPEN!

De natuurlijke scrubdeeltjes peelen de lippen zonder de huid te irriteren. Onze on-the-go lipscrubs zijn gemaakt met verzorgende ingrediënten zoals Rozenbottelolie, Aloë Vera en vitamine E voor extra zachte lippen.

Biologisch aloë vera + Vitamine E

Vitamine E vermengt met de frisheid van de biologisch aloë vera, maakt deze lipscrub een natuurlijk keuze voor extra zachte lippen.


Rozenbottelolie + Vitamine E

Bijzondere rozenbottelolie gemixt met hydraterende Vitamine E maakt deze lipscrub een heerlijke verzorgende manier om je lippen altijd super zacht te houden.


Scrubdeeltjes die oplossen

Onze scrubdeeltjes, die oplossen, zijn gemaakt van natuurlijke oorsprong en scrubben je lippen voorzichtig maar effectief met superzachte, verzorgde lippen als resultaat! Kan gebruikt worden zonder afvegen!


Voor het eerste gebruik

  1. Wrijf de eerste laag van het product af totdat je de scrubdeeltjes voelt.
  2. Breng op je lippen aan, zoals je bij een normale lippenbalsem doet, wrijf je lippen over elkaar om de scrubdeeltjes te laten smelten.
  3. Voel de verzorging van Labello!