Vegan naturally

verzorging van natuurlijke oorsprong voor jouw lippen

Ontdek nu onze nieuwe vegan* aanwinst, namelijk de Labello Vegan* Naturally met Hennepzaadolie & Sheaboter. De eerste veganistische formule* van de Labello-familie, die natuurlijk is gecertificeerd door Ecocert® Cosmos Natural. Deze nieuwe Labello heeft een 100% vegan formule* en geeft je lippen tot 24 uur hydratatie en goede verzorging. 

*100% vegan formule. Geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Labello Vegan Naturally

ONTDEK ONZE NIEUWE VEGAN* AANWINST

Hennepzaadolie & biologische Sheaboter is de nieuwste trend als het gaat om verzorging met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor de droge huid. De formule met biologische sheaboter beschermt je huid tegen vochtverlies en geeft je lippen een langdurige verzorging voor een natuurlijk mooie look.

*100% vegan formule. Geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

LABELLO VEGAN* NATURALLY IS GECERTIFICEERDE NATUURLIJKE COSMETICA

WAT BETEKENT HET ECOCERT ® COSMOS
NATURAL CERTIFICAAT?

Cosmos staat voor Cosmetics Organic Standard en is een unieke internationale norm voor natuurlijke en biologische cosmetica. Je kunt het certificaat gemakkelijk terugvinden op de verpakking en zien dat je een product van natuurlijke oorsprong koopt. Op deze manier willen we meer transparantie creëren - steeds meer mensen willen immers terecht een eenvoudige en duidelijke garantie van de duurzame commitment van bedrijven. Wij zijn er trots om dit met het ECOCERT ®COSMOS NATURAL CERTIFICAAT zichtbaar te maken en te laten zien dat wij uitstekende kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in onze producten belangrijk vinden.

Wat zeggen de experts?

Insider Interview

Labello Experts
Sebastian Otto (Research & Development bij Labello) en Pauline Raffaitin (Business Unit Manager Home & Care bij Ecocert®) zijn echte professionals als het gaat om lipverzorging. Zij leggen je uit wat de Ecocert® Cosmos Natural certificering inhoudt en waarom juist deze certificering iets bijzonders is.

Vragen & Antwoorden

Wat is er speciaal aan de nieuwe Labello Vegan* Naturally Lipverzorging?

Dit is echt een nieuw tijdperk voor Labello. Onze Labello Vegan* Naturally Açaizaadolie & biologische Sheaboter is samengesteld met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is veganistisch* en bevat biologische sheaboter voor gladde en zachte lippen. De secundaire verpakking is plasticvrij en het karton van de Labello verpakking is FSC-gecertificeerd. Maar bovenal: dit zijn de eerste Labello producten die door Ecocert® Cosmos Natural gecertificeerd zijn als natuurlijk gecertificeerde cosmetica.

Welke ingrediënten heeft de Labello Vegan* Naturally en waarom?

Wij hebben gekozen voor een variant met zaadolie: hennep. Hennepzaadolie bevat vitamine E, evenals omega 3 en 6. Deze lipverzorging beschermt tegen vochtverlies en is goed voor de droge huid.

Waarom was het voor jullie belangrijk om het nieuwe Labello product te laten certificeren door Ecocert® Cosmos Natural?

Aan de ene kant zijn we ons bewust van de wereldwijde trends en aan de andere kant nemen we de wensen van onze klanten erg serieus. Onze studies hebben aangetoond dat meer en meer consumenten natuurlijk gecertificeerde cosmetische producten willen.

Wat betekent het voor bedrijven om een Ecocert® Cosmos Natural certificaat te hebben?

COSMOS staat voor COSMeticsOrganic Standard. Het is een unieke internationale standaard voor natuurlijk en biologisch gecertificeerde cosmetica. Deze certificering toont de sterke betrokkenheid van de fabrikanten aan door een externe garantie te bieden aan de consument.

Waarom is deze certificatie belangrijk voor Labello Vegan* Naturally?

Om als eerste gecertificeerde Labello productlijn op de markt te komen is een belangrijke mijlpaal voor het merk. We zijn er erg trots op dat we dit doel hebben bereikt, wat voor ons een belangrijke stap is in ons streven om onze consumenten innovatieve producten van hoge kwaliteit en van natuurlijke oorsprong aan te bieden.

Wat zijn de belangrijkste criteria waaraan een product moet voldoen om het Ecocert® Cosmos Natural certificaat te verkrijgen?

Het is een vrijwillige procedure die alle fasen van de ontwikkeling van cosmetische producten omvat. Voor Cosmos Natural is de strengste verplichting dat in de hele productieketen alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden gebruikt (met uitzondering van een beperkte lijst van conserveringsmiddelen).